ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ SOFTWARE
ΙΣΟΤΗΤΑ . EQUALITY
{όπου δεν πιπτει κορκονεας πιπτει μανδραβελης / και αντιστροφως}
Ευτυχως υπαρχουν ακομα σ’αυτη τη χωρα οι Υπευθυνοι, οι Νηφαλιοι, οι φορεις του Δημοκρατικου Ηθους. (Θα τους βρειτε στα μισθολόγια των εταιρειων και στις λιστες των μυστικων κονδυλιων.) Ειναι οι αοκνοι προγραμματιστες του Υπουργειου Λογισμικου, που μοχθουν για να προγραμματισουν τους ζηλωτες δολαριοφρονες, τους νοικοκυραιους, το στρατο του εταιρικου- κομματικου συμπλεγματος.
Αυτος ο τυπος ανθρωπου, ο υπηκοος, υπο το παλαιο καθεστως υπηρετουσε το φεουδαρχη εν ονοματι του θεου και της χριστιανικης αρετης. Υπο αστικο καθεστως, υπηρετησε τα αφεντικα (και πραγματοποιησε δυο παγκοσμιους πολεμους) στο ονομα του εθνους και της εθνικοφροσυνης. Σημερα υπηρετει τους νεοφεουδαρχες των εταιρειων και των κομματων στο ονομα της δημοκρατιας και της οικονομικης θρησκειας (που αυτοπροβαλλεται ως “ορθος λογος”).
Συμπερασμα: ο προγραμματισμενος ειναι παντοτε εναρετος και φορεας υψηλων αξιων.
Ματαιοπονειτε αναρχοφασιστες και ζιζεκοκατσαπλιαδες. Οι Αγιες Εταιρειες, η Δημοκρατια των αφεντικων και των πουλημενων, θα θριαμβευσουν. Παγκουί !
PAUL KRUGMAN [is.gd/1TLAFA]
«…Επιστήμονες πρόθυμοι να αρνηθούν την ανθρώπινη ευθύνη στην κλιματική αλλαγή, οικονομολόγοι πρόθυμοι να δηλώσουν ότι οι φοροαπαλλαγές για τους πλούσιους είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη, στρατηγικοί αναλυτές πρόθυμοι να δικαιολογήσουν προαποφασισμένους πολέμους, δικηγόροι πρόθυμοι να υπερασπιστούν τη χρήση βασανιστηρίων, όλοι μπορούν να βασίζονται στην υποστήριξη ενός δικτύου οργανώσεων που επιφανειακά μοιάζουν ανεξάρτητες, αλλά χρηματοδοτούνται γενναιόδωρα από μια χούφτα υπερπλούσιων οικογενειών…»
*Τάσος Κωστόπουλος – Ελευθεροτυπία 3/4/2011
…Η επτασέλιδη έκθεση του πρέσβη Ράις για τα ελληνικά ΜΜΕ (2006) αναδημοσιεύθηκε εκτενώς…«…Καταφέραμε να σπρώξουμε συνεντεύξεις, επώνυμα άρθρα γνώμης τοπικής παραγωγής και προϊόντα του Γραφείου Προγραμμάτων Διεθνούς Πληροφόρησης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για καίρια ζητήματα διεθνούς πολιτικής. Επιχειρούμε να αντικρούσουμε πραγματολογικά λάθη και παραλείψεις με τηλεφωνήματα, επιστολές προς το διευθυντή και τακτικές συναντήσεις με δημοσιογράφους, διευθυντές κι εκδότες. Διαθέτουμε επίσης περισσότερους πόρους στις δοσοληψίες μας με σχολές και φοιτητές δημοσιογραφίας, ελπίζοντας πως η νέα γενιά δημοσιογράφων θα είναι περισσότερο απαλλαγμένη απ’ τις προκαταλήψεις που χαρακτηρίζουν την τρέχουσα και τις προηγούμενες γενιές. Οι συνομιλητές μας στις δημοσιογραφικές σχολές μας λένε πως έτσι όντως έχουν τα πράγματα, μολονότι φοβούνται επίσης πως οι αλλαγές στη βιομηχανία των ΜΜΕ σημαίνουν ότι οι φοιτητές τους δεν θα βρουν τελικά και πολλές θέσεις εργασίας στη δημοσιογραφία όταν αποφοιτήσουν…»